Sta gezond en vitaal in het leven
door coaching en beweging

OP LOCATIE

Ik kom naar jou toe. We trainen samen in huiselijke omgeving, meestal gewoon in de buitenlucht. We werken met de middelen die voor handen zijn.

PERSOONLIJK

We kiezen samen uit wat jij leuk vindt en wat je kunt. Daarna ga ik je begeleiden en kijken we hoe jouw lichaam daar op reageert. Ook als je een fysieke beperking hebt.

HET DOEL

Ik ben je stok achter de deur, je coach en sportmaatje. Met mijn hulp krijg je plezier in bewegen en ontwikkel je zelf de discipline om het resultaat vast te houden.

EXTRA

Na een uitgebreide intake, waarbij ik meet en test, ga ik je wekelijks begeleiden. Ik kijk ook naar je valkuilen in je eetgewoontes en geef gratis voedingsadviezen voor een evenwichtige en gezonde leefstijl.

SAMENWERKING

Ik werk samen met diëtiste Karina Schenk. Zij maakt koolhydraatbeperkte persoonlijke voedingsplannen op basis van bloedwaarden, doelen, wensen en gezondheid. Door de juiste voeding worden hormonen in balans gebracht. Een leefstijlverandering kost tijd en daarom begeleidt Karina haar cliënten minimaal 6 maanden en organiseert zij extra activiteiten zoals supermarktrondleidingen.

HARMONIE

Sport en beweging kunnen een krachtige aanvulling zijn op het gehele proces. Karina’s ‘Het persoonlijke dieet‘ en mijn ‘Natuurlijk Sterk’ vormen samen een klinkende harmonie voor een goede gezondheid en een vitaal leven.

Ben jij er klaar voor om je levensstijl te veranderen?
Wacht niet langer!
Neem contact op!