Mijn naam is Carin Groot, personal trainer en lifestyle coach. Mijn hele leven staat in het teken van sport. Zelf beoefenen en anderen helpen hun doelen te bereiken is mijn missie. Hierdoor heb ik de waarde voor een gezond en gelukkig leven ondervonden.

Al 15 jaar coach ik mensen op het gebied van binnen en buitensport, positief denken,  bewegen en voeding. Voor Fit4Lady heb ik de Academy opgezet en alle trainsters opgeleid.

Sporten die ik nog altijd zelf graag beoefen zijn zwemmen, hardlopen, fitness, aerobics, steps, fietsen, skiën en heb daarnaast ook tal van sporten bedreven zoals mountainbiken, snowboarden, triatlon, circuittraining, turnen, squash.

SOLO

SOLO PLUS

DUO

OP LOCATIE

Ik kom naar jou toe. We trainen samen in huiselijke omgeving, meestal gewoon in de buitenlucht. We werken met de middelen die voor handen zijn.

PERSOONLIJK

We kiezen samen uit wat jij leuk vindt en wat je kunt. Daarna ga ik je begeleiden en kijken we hoe jouw lichaam daar op reageert. Ook als je een fysieke beperking hebt.

HET DOEL

Ik ben je stok  achter de deur, je coach en sportmaatje. Met mijn hulp krijg je plezier in bewegen en ontwikkel je zelf de discipline om het resultaat vast te houden.

EXTRA

Na een uitgebreide intake, waarbij ik meet en test, ga ik je wekelijks begeleiden. Ik kijk ook naar je valkuilen in je eetgewoontes en geef gratis voedingsadviezen voor een evenwichtige en gezonde leefstijl.